blow-ups

Voor uw beurspresentatie, als reclameobject of als geveldecoratie maakt Modelmakerij De Vorm een blow-up van een (nieuw) product dat als een ware eyecatcher de aandacht van het publiek trekt.Deze blikvanger wordt desgewenst voorzien van bewegende onderdelen, verlichting, een tafelblad.Een opengewerkt model of een uit perspex vervaardigd doorzichtmodel kan de marktintroductie van uw product opluisteren.

sleutel

KABA presenteert zijn nieuwe sleutel op de beurs.

slangkoppeling

Conval handelt in RVS koppelstukken, appendages, etc. Wij maakten een blowup van een slangkoppeling. Een dergelijke koppeling wordt realiter gemonteerd met hydraulische klemmen. In het model brachten wij de montage in beeld door een stapsgewijze beweging van onderdelen van het model.

oormerk

ID&T levert gewone en slimme oormerken voor dieren. De introductie van een nieuw model vraagt om een blowup.

kabelwartel

Attema is een kunststof verwerkend bedrijf dat vooral spuitgiet voor de electro-wereld. Voor haar beursstand maakten wij een blow-up op een schaal van 30:1 van een nieuw type kabelwartel voor een lasdoos. Met een plaat perspex op/rond het model voegden wij een tafelfunctie toe; ook is er een monsterbakje toegevoegd dat wartels op ware grootte bevat.

kaas

Een passende kaas - van generique cialis polyester - op het autodak; een probaat middel ter bevordering van de kaasverkoop.

citruspers

Princess is de maker van diverse huishoudelijke apparaten en machines. Voor de marktintroductie van de "Classic Juicer" maakten wij een blow-up met een hoogte van ca 70 cm.

aardappeltwister

Flavourlicious Foods bedacht een nieuwe aardappelvorm voor de chipsmarkt. Wij maakten alvast een blow-up ter opluistering van de marktintroductie.